10 februari 2015 Martijn

Opening Bodyfashion Center

Afgelopen zondag werd het Bodyfashion Center officieel geopend door Burgemeester Annemarie Jorritsma. Het Bodyfashion Center is hét centrale inkoop-, oriëntatie- en handelscentrum voor lingerie, foundation, ondermode, nachtmode, homewear, bad- en strandmode evenals beenmode. Miss Almere presenteerde het programma, waar de heer Erik Slettenhaar – beheer Cube Centre – en Jan Nijendaal – voorzitter Vereniging Bodyfashion Nederland – aan het woord kwamen. Na de officiële opening door burgemeester Jorritsma, werd het publiek getrakteerd op een optreden van ‘Mystery Guest’ Charly Luske en DJ Lindo Duvall.

StylinQ organiseerde een deel van de Grand Opening, waaronder het optreden van Charly Luske, DJ Lindo Duvall en Miss Almere. Daarnaast werden de bezoekers door de hostessen en bell boys van StylinQ ontvangen. StylinQ verzorgde tevens de regionale PR (public Relations) en onderhield contact met de media / pers.

Tagged: , , ,

About the Author

Martijn Martijn Willemse is een ondernemer die met zijn persoonlijke aanpak en eigen visie op het ondernemerschap, steeds weer verrassende concepten bedenkt. Sinds 2005 heeft hij aan de basis gestaan van een aantal startups.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *