15 oktober 2017 Martijn

StylinQ verzorgt Marketing & Communicatie Almere Buiten Centrum

Het afgelopen jaar was StylinQ al partner voor het centrum van Almere Buiten en werd al veel gesproken over een overeenkomst tussen de Vereniging Almere Buiten Centrum en StylinQ, maar door alle dynamiek in Almere Buiten bleef dit steeds uit. Afgelopen week hebben dan toch echt een overeenkomst met het tweede stadsdeel van Almere voor een periode van twee jaar. Eind 2018 zullen we evalueren of StylinQ alle verwachtingen heeft kunnen waarmaken.

Projectmanager Martijn Willemse heeft sinds 2014 namens Ondernemers Coöperatie DoeMere al veel gedaan in Almere Buiten en kent het gebied inmiddels goed. Het aankomende jaar staat vooral in het teken van invulling geven aan het visietraject BuitenLeven, dat de afgelopen maanden is ontwikkeld in samenwerking met LaDifferenza en Perspectives. In samenwerking met de Gemeente zijn een aantal trajecten succesvol afgerond, zoals het plaatsen van de 5 LED-informatieschermen langs de belangrijkste toegangswegen naar het centrum.

StylinQ verzorgt hiervoor de complete narrowcasting en de uitbreiding van het aantal LED-schermen in het centrumgebied. Volgend jaar gaan we in samenwerking met de VABC, een straatmanager en alle winkeliers zorgen voor een uitgebalanceerd programma aan activiteiten en evenementen in het centrum van Almere Buiten. Hierbij zal onze rol zich duidelijk meer richten op de communicatie dan de afgelopen maanden het geval is geweest.

Tagged: , , , ,

About the Author

Martijn Martijn Willemse is mede eigenaar van StylinQ. Sinds 2006 actief op het gebied van projectmanagement en marketing. Martijn is conceptdenker en kijkt graag naar kansen. Sinds 2006 diverse bedrijven opgestart en altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging!